Защо да изберете маслена картини за Вашата декорация

В тази статия Ви дадем шест причини, поради които смятаме, че маслените картини са идеалното допълнение към всеки тип декорация. Да започнем!

1) Маслените бои

Маслената боя не само придава текстурата на мазката, която се среща в ръчно рисуваните произведения, но и е много издръжлива. Стабилността, която предлага, не подлежи на съмнение, има картини, нарисувани с тази техника от Ренесанса и по-ранни периоди.

При други по-евтини варианти, като например машинните отпечатъци, се използват мастила, които са склонни да пострадат от времето и да загубят цвета си с течение на годините. Поради това често казваме, че картините с маслени бои могат да останат за цял живот и е много по-вероятно да решите да смените декора, отколкото да забележите изтичането на времето в картините с маслени бои.

Можете да научите повече за маслените картини и как да изберете подходящата картина за вашия дом в нашата публикация за картини с маслени бои.

2) Непреходността на дизайна

Нашата цел е, освен да създаваме качествени картини, да предлагаме дизайни, които не се определят от модните тенденции. Вярно е, че има тенденции и има моменти, в които предлагането осигурява по-голяма доминация на даден вид цвят или техника; Въпреки това идеята ни е да изберем съвременни дизайни.

Абстрактните творби имат повече от век живот и далеч не са изчерпани, а се асоциират с модерност и изтънченост. Те са много полезни, когато не искаме да представим конкретен обект, а се интересуваме от придаването на цвят на помещението. А ако предпочитате фигурална тема, винаги можете да изберете пейзаж или портрет от нашете разнообразни предложения или да се свържете с нас за консултация.

картина-на-маслени-арт-цветни-цветя

3) Уникалност и оригиналност на картините

Голямото предимство на рисуването на ръка е, че всяка картина е уникално произведение: има и субективна част, интерпретация на майстора, който я рисува. Смятаме, че това е добре, защото, макар да се запазва същността на дизайна, има нови нюанси, които внасят свежест и дори го правят по-добър от оригиналната картина.

Целият процес на сглобяване на рамката и картината се извършва изцяло в България, като се обръща специално внимание на качеството на крайната маслена картина.

4) Големите формати

Нашето предлагане по отношение на наличните размери се увеличава. Все още искаме да покажем големи размери, според нуждите на днешния ден: Размери на картини за спалнята с дължина между 120 и 160 см; Маслени картини на парче с размери 160×90 см и триптихи с размери 200×100 см, които са идеални да допълват дивана в дневната.

Искаме картините да се вписват и да са пропорционални на пространствата, които украсяват. Можете да прочетете повече в нашата статия, в която препоръчваме каква картина да изберете в зависимост от съществуващите мебели в хола.

5) Голямото разнообразие от размери

Изработването на картините по поръчка ни дава голямото предимство да изработим рамката в размер по поръчка. Размерът на всеки дизайн може да бъде обсъден и нарисуван. Можем да се пригодим към точния размер, който Ви е необходим.

Точно както адаптираме пейзажните формати към квадратните и обратно. Можем също така да превърнем триптих в картина с една рамка. Приспособяваме се, за да създадем точното произведение, което да пасне идеално на вашия интериор.

маслена-картина-на-бял-тигър

6) Гарантирано качество

Ако не сте доволни от картината, можете да я върнете без проблем. Сигурни сме, че ще останете очаровани от нашите картини: Оцветяването, текстурата, размерите… това са нюанси, които могат да се разгледат само ако се видят на живо.

Искаме да подчертаем, че да видиш ръчно рисувана творба чрез изображение не отговаря на действителността. Това е нещо, което трябва да видите сами.

Обобщение

През годините е доказано, че техниката с маслени бои е една от най-добрите за създаване на големи картини. По този начин, наред с предимствата му, трябва да се отбележи, че се постига отлична текстура, което прави картините по-дълготрайни. Това е една от техниките, които осигуряват по-голяма устойчивост на картината, като доказателство за това е, че днес все още се съхраняват картини от минали времена.

Освен това пигментите, използвани за него, са с по-високо качество, като могат да се направят голям брой теми и дизайни, които също са потопени в най-абсолютната непреходност, така че картина, нарисувана с маслени бои, рядко излиза от мода. Това е техника, която позволява да се рисува на ръка с голямо внимание и без да се забравя нито един детайл, което придава по-голяма свежест на работата. Освен това той се адаптира към всякакъв вид формат, като е идеален за по-големи картини.