КОИ СМЕ НИЕ 

Добре дошли в блога и галерията, който представя моята работа като художник. Това е уебсайтът на един художник, в който споделям моята визия за изкуството, моите знания и идеи и в който искам да мотивирам всички да се наслаждават на изкуството, на рисуването и живописта, и в което представям някои от картините, които съм нарисувал през последните няколко години.

Казвам се Динго Георгиев и живея в град Бургас. В този блог/уебсайт визитка възнамерявам да съхранявам мислите си за изкуството, живописните теми, моите творби и да популяризирам хобито си. За мен всеки може да бъде художник и да живее с изкуство. Това е право на човечеството.

Този портал е колекция от моите статии с информация и мнения за изкуството и живописта, а също така представя и моите картини, които съм нарисувал по поръчка за много хора в България. Искам да организирам, развивам и споделям моите идеи за изкуството, живописта и художниците. Мотивацията за създаване на моите произведения. Да говорим за изкуството като цяло и да се забавляваме, говорейки за изкуство. Да разширя съзнанието си и да се развивам като художник. Тук можете да видите част от моята работа и да намерите контактите ми, ако желаете да се свържете с мен за консултация.

Галерия-картини по поръчка
поп арт маймуна

Какво ще намерите в Custom Paintings

Рисувам картини по поръчка, нарисувани на ръка, от над 10 години и творбите ми красят много домове в страната. Ако желаете да притежавате картина по Ваш модел или качествена репродукция на разумна цена, чувствайте се поканени да се свържете с мен по телефон, чрез имейл или във Фейсбук сраницата ми. Можете да ми изпратите снимка или изображение, което сте харесали и искате да имате на картина, както и желаната големина. Ще прегледам Вашата заявка и ще Ви върна отговор за приблизителна цена възможно най-бързо.

Бих могъл да Ви помогна и ако имате приблизителна идея, но все още не сте решили какъв модел да изберете. Предлагам консултация за модели, тъй като през годините съм натрупал голям архив от красиви и разнообразни изображение, които биха подхождали на вашия дом или биха били неповторим подарък за близък човек. Мога да Ви изпратя няколко примерни картини, от които да изберете подходящия за Вас стил.

Единствено ръчно рисувани картини

Търсите висококачествени рисувани картини за стена? Високото качество на картините в „Картини по поръчка“ се гарантира от професионалните маслени бои, които се отличават с наситени цветове. За рисуването на маслени картини не се използват разтворители, така че те нямат характерна миризма. Картините в галерията на Custom Paintings са нарисувани върху качествено памучно платно, което се характеризира с подходяща структура и най-високо качество.

Закупената картина се рисува ръчно по поръчка, поради което създаването ѝ отнема повече време. Но си струва да почакате, за да се сдобиете с оригинална декорация за стена. Можете да намерите ръчно рисувани картини с пейзажи, цветя или животни. Ярките цветове и индивидуалността са характерни за тези декорации за стена. Ръчно рисуваните картини ще бъдат перфектна декорация за стената на хола, спалнята или трапезарията. Опитът и познанията на художника ще гарантират, че всяка картина на платно ще изглежда точно като избрания модел.

Любопитна котка гледа

Картини по поръчка за дома

Тук ще намерите оригинални абстрактни картини, флорални композиции, картини с цветя, стилни портрети, картини пейзажи, цветни картини за деца и още много интересни модели. Любителите на класическите картини ще се вдъхновят от ръчно рисуваните картини и репродукции на платно. Ще Ви помогна да намерите идеалните картини на платно за Вашия хол, кухня, спалня, детска стая или офис. Ярките цветове на маслените отпечатъци върху платно оживяват интериора Ви, а богатата текстура на маслената боя внася фина динамика.

Търсите маслена картина за вашия дом?

Обзавеждате дома на мечтите си? Липсва ли Ви идея да го завършите с вкус? А може би вече имате идея и сега се взирате в празната стена, чудейки се дали репродукциите или пейзажите, ръчно рисуваните маслени картини ще изглеждат добре?

Спокойно, намирането на декорация за стена не е задължително да бъде свързано с главоболия и жертви. Насочете се към картините и ще видите, че те ще се превърнат в идеалната кулминация на подредбата. За кухнята препоръчвам възхитителни натюрморти в топли цветове или цветя. За всекидневната ще изберем подходящи ръчно рисувани картини, а за спалнята – романтични пейзажи.

Обслужване

 • Можете да се свържете с нас по телефон, чат или имейл. 
 • Отговаряме на Вашите запитвания до час.
 • Точен срок за изработка и доставка

Изработка

 • Използваме само качествени маслени бои
 • Високо качество на канавата/платното
 • Можете да се убедите в качеството ни в нашата Галерия

Доставка и цени 

 • Качество на разумни цени 
 • Цената зависи от сложността на картината и големината ѝ
 • Безплатна доставка 
 • Доставка по куриер по Ваш избор
 • Доставка в цяла България и ЕС