Галерия

Разледайте нашата Галерия и се уверете в способностите на художника. Можете да се уверите, че сме изпълнили качествено множесто поръчки за картини и те красят стените на домовете и офисите на своите притежатели. В Custom Paintings предлагаме голям избор от картини за стена. При нас може да намерите – пейзажи, поп-арт, интерпетации по снимка или картинка, портрети и качествени репродукции.

Ние ще Ви помогнем с професионална консултация, за да изберете картина за вашия хол или спалня. Имаме голям опит и множество модели подходящи и за детски стаи. Украсете с вкус и качество стената на вашия хол или спалня. Ние предлагаме високо качество на изработката на конкурентни цени. Свържете се с нас и внесете допълнителен уют и стил в своя дом.

Избрани КАРТИНИ ИЗРАБОТЕНИ НА РЪКА

арт картина на дон кихот и санчо панса

„Дон Кохот и Санчо Панса“

Картина на испански бик по поръчка

„Toro Bravo“

Котка с червена каишка

„Любопитство“

картина по поръчка с лъв

„Кралят на джунглата“

картина на череши в панера за стена

„Череши“

маслена картина портрет на Фреди Меркюри

„Легенда“

Търсите картина за Вашия дом или офис ?

Ако имате вече готова идея или тепърва обмисляте каква точно картина е подходяща за вашия дом или за подарък, то ние можем да Ви помогнем. Художникът има дългогодишен опит в рисуването на картини по поръчка и може да Ви консултира за избора на точната картина, големина и стил.

Разгледайте галерията сте забелязали, че картините, които сме рисували са от най-различни модели и стилове. Художникът е рисувал картини подходящи за всички части на апартамента. Имаме опит с картини за хол, за спалня или за детска стая. Също така имаме и опит с картини за заведения и за офиси.

Или пък търсите картина за подарък?

Можем да Ви даден страхотни идеи за картина за подарък, базирайки се на нашия опит. Ако вече имате ясна идея, то можете директно да ни изпратите харесвания от Вас модел и веднага ще се свържем с Вас за срокове и цени.

Направете незабравим подарък на любим човек или приятел. Картина изработена на ръка ще бъде високо оценена от всеки и с нашата помош, и професионализъм ще изберем и изработим подходящия модел. Свържете се с нас и се уверете!