Често задавани въпроси – F.A.Q.

Кои сме ние?

За да се запознаете с нас, кликнете Тук.

Какви са опциите за плащане?

Можете да заплатите с наложен платеж, след преглед на картината или с банков превод преди получаването ѝ. Предлагаме право на преглед и възможност за връщане на картина, ако тя не отговаря на Вашите очакваня.

От машина ли са направени маслените картини на „Картини по поръчка“?

Не. Всички картини с маслени бои са 100% ръчно рисувани. При производството им не се използват компютърни, механични или автоматични системи. Те са изработени на ръка и са нарисувани с четка и масло върху платно. Не предлагаме принтове или други подобни техники, които можете да намерите на много места. Тук държим на традицията и качествената ръчна изработка. Всички картини, които можете да видите в Галерията, са рисувани на ръка.

Мога ли да поръчам картина, която не е в галерията?

Да. Свържете се с нас и ни изпратете запитване с изображение на картината, която искате да нарисуваме, и размери – можем да нарисуваме почти всяко изображение. Ще Ви изпратим приблизителна цена възможно най-скоро, като крайната цена е пряко свързана с трудността на рисуване на картината.

Кой рисува картините?

Картините се рисуват от Динго Георгиев, художник с многогодишна практика.

Как ще бъде изпратена моята картина?

Предлагаме доставка с Еконт или Спиди до избран от Вас офис или адрес. Картините се доставят в картонени кутии със специални укрепващи елементи, за да не се повреди рамката и самата тя.

Как мога да направя поръчка?

Намерете нашите контакти Тук. Свържете се с нас по телефон, Фейсбук или имейл. Изпратете ни изображението, което желаете да имате на картина и приблизителна големина. Ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Какви са цените?

Цената на една картина зависи най-вече от нейната сложност. След това се отчита и големината ѝ. След като ни изпратите запитване, ще Ви върнем отговор с приблизителна цена, съобразена с тези два фактора.

Свържи се с нас

Въпросите са в основата на всички отговори.
Не бъдете срамежливи!