Картини за стена

Разледайте нашата Галерия и се уверете в способностите на художника. Можете да се уверите, че сме изпълнили качествено множесто поръчки за ръчно рисувани картини и те красят стените на домовете и офисите на своите притежатели. В Custom Paintings предлагаме голям избор от евтини картини за стена. При нас може да намерите – пейзажи, поп-арт, интерпетации по снимка или картинка, портрети и качествени репродукции.

Ние ще Ви помогнем с професионална консултация, за да изберете картина за вашия хол или спалня. Имаме голям опит и множество модели подходящи и за детски стаи. Украсете с вкус и качество стената на вашия хол или спалня. Ние предлагаме високо качество на изработката на евтини цени. Свържете се с нас и внесете допълнителен уют и стил в своя дом.

Избрани ръчно рисувани КАРТИНИ за стена 

арт картина на дон кихот и санчо панса

„Дон Кохот и Санчо Панса“

Картина на испански бик по поръчка

„Toro Bravo“

Котка с червена каишка

„Любопитство“

картина по поръчка с лъв

„Кралят на джунглата“

картина на череши в панера за стена

„Череши“

маслена картина портрет на Фреди Меркюри

„Легенда“

Търсите картина за Вашия дом или офис ?

Ако имате вече готова идея или тепърва обмисляте каква точно картина е подходяща за вашия дом или за подарък, то ние можем да Ви помогнем. Художникът има дългогодишен опит в рисуването на ръчни картини за стена по поръчка и може да Ви консултира за избора на точната картина, големина и стил.

Разгледайте галерията сте забелязали, че картините, които сме рисували са от най-различни модели и стилове. Художникът е рисувал картини подходящи за всички части на апартамента. Имаме опит с картини за хол, за спалня или за детска стая. Също така имаме и опит с картини за заведения и за офиси.

Или пък търсите картина за подарък?

Можем да Ви даден страхотни идеи за картина за подарък, базирайки се на нашия опит. Ако вече имате ясна идея, то можете директно да ни изпратите харесвания от Вас модел и веднага ще се свържем с Вас за срокове и цени.

Направете незабравим подарък на любим човек или приятел. Картина изработена на ръка ще бъде високо оценена от всеки и с нашата помощ, и професионализъм ще изберем и изработим подходящия модел. Свържете се с нас и се уверете!

ммеВ галерията на нашия уебсайт можете да намерите голямо разнообразие от рисувани картини, които да подчертаят красотата на вашия дом или офис. Специализирани сме в изработката на рисувани картини за стена по поръчка и репродукции на известни произведения, като създаваме уникални и зашеметяващи произведения, които ще окрасят и допълнят всяка стая.

Подчертайте красотата на дома си с картини по поръчка

Едно от най-хубавите неща при поръчването на картина за стена е, че тя е напълно уникална за вас. Независимо дали искате да запечатате специален спомен или да създадете произведение, което да отразява личния ви стил, нашия талантлив художник ще работи с вас, за да създадат уникално произведение, което ще цените години наред.

Притежавайте част от историята на изкуството с нашите репродукции

 

Друга чудесна възможност е да поръчате репродукция на известна творба. Това ви позволява да притежавате част от историята на изкуството в собствения си дом, без да разбивате банката. Нашите репродукции са внимателно изработени, за да възпроизведат оригиналните картини във всеки детайл, което гарантира, че ще получите произведение, което изглежда точно като оригинала.

Когато става въпрос за декорация на дома, картините са чудесен начин да добавите цвят, текстура и визуален интерес към всяка стая и стена.

Добавете цвят, текстура и визуален интерес към пространството си с картина

 

Картините могат да се използват за създаване на фокусна точка или за допълване на съществуващия декор. Независимо дали търсите нещо, което да окачите над дивана си, или произведение, което да добавите към стената на офиса или хола си, картината може да бъде идеалният завършек.

Намерете идеалната картина за вашия дом или подарък с нашата помощ

 

В нашия уебсайт разбираме, че купуването на произведения на изкуството може да бъде трудна задача, затова сме тук, за да ви напътстваме на всяка крачка. Ние винаги сме на разположение, за да отговорим на всички ваши въпроси и да ви помогнем да намерите идеалното произведение за вашето пространство.

Когато поръчвате картина от нас, можете да сте сигурни, че получавате произведение с най-високо качество.

Нашият художник използва само най-добрите материали, което гарантира, че вашата картина ще издържи години наред. Предлагаме също така разнообразни възможности за рамкиране, така че можете да изберете идеалната рамка, която да допълни вашата картина за стена.

В нашия уебсайт вярваме, че изкуството трябва да бъде достъпно за всички. Ето защо предлагаме широка гама от картини на достъпни цени. Не е нужно да съсипвате бюджета си, за да притежавате красиво произведение на изкуството. Ние предлагаме евтени цени, без да правим компромис с качеството.

Ние подбираме ръчно всяко произведение на изкуството, като гарантираме, че получавате най-доброто съотношение между качество и цена. Така че, независимо дали търсите картина по поръчка или репродукция на известна творба, можете да сте сигурни, че получавате изгодна оферта, когато пазарувате при нас.